Decleor behandelingen

Aromessencebehandelingen voor het gelaat.

AROMASSAGE

AROMASSAGE is een massage behandeling die een heerlijk gevoel van ontspanning en welbehagen teweeg brengt. Het combineert de voordelen van een massage met warme texturen, essentiële oliën en baumes – 100% natuurlijke aromatherapie producten. Deze unieke behandeling is gebaseerd op de aanwezigheid van aangename en verzorgende aromessence producten die, dankzij de heilzame werking, de klant volledig tot rust laat komen en gevoelens van vermoeidheid weg nemen. Het voornaamste doel van deze benadering is om in te werken op de verhoudingen tussen:
1. de huid en welbehagen.
2. cosmetica en ontspanning
3. lichaam en geest.

Dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende technieken, die geïnspireerd zijn op het samenspel tussen massage en aromatische rituelen, het werkterrein van het merk DECLEOR volledig uitdragen: namelijk aromatherapie en behandelingen.
De aromassage behandeling is volledig aangepast op het huidtype van de klant en haar behoeften
 

AROMAPLASTIE

AROMAPLASTIE is de befaamde signatuur DECLEOR behandeling. Het kan aangewend worden voor verschillende huidtypen om tegemoet te komen aan de behoeften van de huid. In het hart van deze tweeledig werkende multi gevoeligheids behandeling is het aanbrengen van het masker met haar 100% natuurlijke actieve ingrediënten, inclusief tarwekiemolie, lijnzaad en zonnebloemzaden. Geuren en texturen komen samen om uitzonderlijke en essentiële voordelen te brengen.

AROMA EXPERT

AROMA EXPERT “precisie” behandeling biedt een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoeften van elk huidtype. Vier behandelingen ontlenen hun kracht aan aromessence en concentreren op specifieke, krachtige actieve ingrediënten om een diep indringende werking te bieden en een optimaal doelgerichte werking te garanderen. Zij zijn representatief voor de DECLEOR expertise, waarbij wetenschap en natuur een weldaad aan unieke en ongeëvenaarde voordelen vrijgeven. De AROMA EXPERT PURETE behandeling is gebaseerd op de aard van de huid van de klant en haar behoeften, met de keus uit: vochtherstellend aroma expert zuiverend aroma expert, kalmerende aroma expert, voedende aroma expert, liftende aroma expert.

AROMA EXPERT ESSENTIAL

AROMA EXPERT ESSENTIAL is een krachtige behandeling die de vochtbalans van de huid herstelt, de teint weer laat stralen en droogtelijntjes laat verdwijnen. Het is geschikt voor ieder huidtype, met name voor de zeer vochtarme huid.

AROMA EXPERT PURETE

AROMA EXPERT PURETE-behandeling dient te worden gebruikt in combinatie met een serie hoogst geconcentreerde, specifieke, doelgerichte producten. Het absorbeert overtollig talg en voorkomt een teveel aan glans, zodat uw huid werkelijk mat wordt. Voor de gemengde tot vette huid.

AROMA EXPERT DOUCEUR

AROMA EXPERT DOUCEUR is een masker voor de overgevoelige huid, dat uitsluitend in professionele schoonheidsinstituten mag worden toegepast. Het masker, een combinatie van essentiële oliën, plantextracten en algen, heeft een verbeterde werking op de weerstand van de huid en vermindert overgevoeligheidsreacties. Voor de zeer gevoelige of snel reagerende huid.

AROMA EXPERT NUTRITION

AROMA EXPERT NUTRITION bevat plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. AROMA EXPERT NUTRITION hydrateert en voedt op zichtbare wijze de opperhuid, zodat rimpels en kraaienpootjes vervagen en uw huid een gladder aanzien krijgt. Voor de droge tot zeer droge huid.

AROMA EXPERT LIFT

AROMA EXPERT LIFT dient te worden toegepast met Masque Evidence Lift. Dit masker met een liftend effect bevat zeer hoogwaardige en actieve ingrediënten die de huid een glad, jong en uitgerust aanzien geven. Tevens wordt de vernieuwing van weefsel gestimuleerd. Voor de rijpe huid.

AROMA EXPERT EXPERIENCE

AROMA EXPERT EXPERIENCE is een anti-verouderende behandeling met Liss’ âge fondant-effet patch, een gevriesdroogde innovatieve tabletvorm met een grote hoeveelheid actieve werkstoffen die intensief liftend en verstevigend werken en tevens de huid weer glans geeft. De huid krijgt weer een jeugdige uitstraling en wordt tevens beschermd

AROMA EXPERT EXCELLENCE

AROMA EXPERT EXCELLENCE is een behandeling die alle vormen van veroudering op actieve wijze tegen gaat. De behandeling bestaat uit de Liss’ âge excellence patch, een gevriesdroogde innovatieve tabletvorm met een grote hoeveelheid actieve werkstoffen die intensief liftend, verstevigend en beschermend werken. Deze tablet wordt gebruikt in combinatie met een uitgebalanceerd volumeconcentraat waardoor de huid weer stevig word en haar jeugdig volume herwint.

ALPHA PLUS

Alpha+ is een verhelderende verzorging die dode huidcellen verwijdert. Voor een versterkte werking wordt Alpha+ voorgeschreven in een kuur van 4 à 6 behandelingen gedurende 3-6 weken. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer men de kuur meerdere malen per jaar herhaalt en afwisselt met andere DECLÉOR behandelingen. Resultaat: een frisse, stralende en egale huid. Voor alle huidtypes.

AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET LICHAAM

AROMATISCHE MASSAGE

Dit is een complete lichaamsmassage van top tot teen waarbij men de keuze kan maken uit een massage van 1 uur of een massage van 1 uur en 30 minuten. Deze is inclusief hoofdhuidmassage.

AROMASSAGE RELAX:

Zachte, behaaglijke, volkomen ontspannende massage, waarbij het lichaam zachtjes gewiegd wordt.

AROMASSAGE FLOW:

Uiterst krachtige en stimulerende massage die de doorbloeding bevordert en energie door het lichaam pompt.

AROMASSAGE DETOX:

Grondig afvoerende massage op plaatselijke rondingen die overtollig vocht uit de weefsels verwijdert.

AROMASSAGE TONIC:

Verkwikkende en revitaliserende massage die de huid glad maakt en verstevigt.

AROMAPAKKINGEN

Deze behandeling is gericht op ontspanning, stimulering, ontgiften of versteviging. Men kan een keuze maken uit:

AROMA RELAX BODYPAKKING:

Een behaaglijk aanvoelend crèmemasker, een zachte en warme cocon die zorgt voor een heerlijke ontspanning en ‘zen’-gevoel.
Een energiegevende behandeling, exclusief bij DECLÉOR, op basis van een plantaardig poeder. Stimuleert de doorbloeding en bevordert de celstofwisseling van de huid.

AROMA DETOX BODYPAKKING:

Een weldadig masker op basis van zeewier. Reinigt het lichaam door afvalstoffen en overtollig vocht en vet af te voeren.

AROMA TONIC BODYPAKKING:

Verkwikkend en revitaliserend bodymasker dat de huid glad maakt en verstevigt.
Behandeling van de man: er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, doeltreffende produkten speciaal voor de man gemaakt.

 

Copyright © 2007 - 2012 Schoonheidssalon Jeanne | Huidverzorging, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en producten | Cross Internet Webdesign | Sitemap