Decleor

Decleor - huidverzorgingsproducten voor ieder soort huidtype en/of huidprobleem!

Een droge, zeer droge, rijpe of slappe huid? Het maakt niet uit met wat voor huidprobleem u te kampen hebt of wat voor soort huidtype u hebt. Decléor beschikt over een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten gericht op iedere huid. Bent u op zoek naar een effectieve en natuurlijke wijze voor het aanpakken van huidproblemen? Of bent u op zoek naar een alledaags verzorgingsproduct voor het verzorgen van uw gezicht of lichaam? Declèor biedt met haar diverse productreeksen oneindig veel mogelijkheden m.b.t. het verzorgen van uw huid.

Award – winning huidverzorgingsproducten in combinatie met een effectieve behandeling

Met award- winning producten, hebben duizenden cosmetica consumenten gekozen voor de producten van het Franse bedrijf Decléor . Deze producten in combinatie met een heerlijke behandeling door een ervaren schoonheidsspecialiste bieden het grootste orgaan; de huid een effectieve verzorging. Schoonheidssalon Jeanne werkt nu al tientallen jaren met de verzorgingsproducten van Decléor en heeft alle behandelingstechnieken in huis om effectieve behandelingen te kunnen geven.

Wilt u net als velen andere voor u een overheerlijke Decléor behandeling? U wilt u huid tot rust laten komen? Neem dan vrijblijvend contact op met Jeanne, telefonisch of via het contactformulier.

 

Copyright © 2007 - 2012 Schoonheidssalon Jeanne | Huidverzorging, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en producten | Cross Internet Webdesign | Sitemap