Dermapeeling

Innovatieve Peelbehandelingen voor huidverbetering

In het kort: Derma Peeling Behandeling

Behandeling tegen welk symptoom

Huidverjonging, Acne gevoelige huid, Pigmentatie, zonbeschadiging

Verwachte resultaat

Zichtbare huidverbetering: frissere en zachtere huid

Behandeltijd

Afhankelijk van welke peel; Gem. 30 - 45 min.

Herstelperiode

Afhankelijk van welke peel

Voor optimaal resultaat

Volg nauwkeurig de instructies van de specialist. Vermijd activiteiten die warmte veroorzaken in de huid. Gebruik producten voor thuis gebruiHoe werkt een Derma Peeling?

Bij een Derma Peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) er af‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn. Er zijn verschillende peelings variërend van lichte ‘lunchpauze peelings’ die subtiele resultaten boekt en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar een langere herstelperiode hebben.

Wat kan een Derma Peeling behandelen?

Alle peelings kunnen tot op zekere hoogte helpen bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën,littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid. Het resultaat van de peeling en het effect op bovengenoemde indicaties is afhankelijk van het soort peeling. Bij de lichtere of medium peelings zijn vaakherhaaldelijke behandelingen nodig voor langer zichtbaar resultaat.

Welke Derma Peeling is het beste voor mij?

In de salon voeren we verschillende peelings uit. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Er zijn verschillende peels: voor anti-huidveroudering; tegen acne of door acne beschadigde huid en voor het herstel van pigmentatiestoornissen in de huid. Peelings hebben het meeste effect in kuurverband, en als ze worden ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies voor een optimaal resultaat.

Age Management

DermaQuest™ Alpha Peptide Resurfacer

Deze huidverzachtende en verjongende lichte peeling zorgt met een combinatie van hoogwaardige ingrediënten voor het verwijderen van de dode huidcellen en brengt de juiste ingrediënten diep in de huid om huidveroudering tegen te gaan. Het is de enige peeling op de markt die peptides naar de juiste plek in de huid transporteert. Een frissere en jeugdige glans over het gezicht is direct na de behandelingzichtbaar.

DermaQuest™ Modified TCA met Retinol Peel

Substantiële resultaten zult u zien met deze medium peeling tegen de tekenen van huidveroudering. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en huidschade door zon worden resultaatgericht met deze peeling aangepakt. Uw huid heefteen aantal dagen nodig om te herstellen.

Acne Management
DermaQuest™ Pumpkin Resurfacer

Deze lichte peeling levert hoge niveaus anti-acnewerkstoffen voor de acne-gevoelige en/of olieachtige dikkere huidtypen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en dicht uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst.

DermaQuest™ Salicylic Acid Peel

Deze medium peeling adviseren we om een door actieveacne vulgaris aangestaste huid te reinigen en te kalmeren.Uw huid heeft en aantal dagen nodig om te herstellen en de juiste verzorging thuis is essentieel voor het resultaat vandeze zeer effectieve behandeling.

Pigmentation Management
DermaQuest™ Lactic Acid Resurfacer

Deze lichte peeling is uitermate geschikt voor de hypergepimenteerde huid. Het dringt diep door in de pigmentcellen en zorgt voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid.Uw huidteint wordt aanmerkelijk egaler.

 

 

Copyright © 2007 - 2012 Schoonheidssalon Jeanne | Huidverzorging, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en producten | Cross Internet Webdesign | Sitemap