Dermaquest

DermaQuest™ Skin Therapy is een doorbraak op het gebied van huidverbetering. Het merk is in 1999 opgericht door Sam Dhatt die na 20 jaar bezig te zijn geweest als Chemicus in de huidverzorgings industrie voor meer dan 700 verschillende merken, de tijd rijp vond om zijn filosofie voor huidverbetering te presenteren.

Zodra u de DermaQuest™ producten aanbrengt voelt u het in uw huid werken als gevolg dat u snel de verbetering van uw huid kunt zien en voelen.

DermaQuest™ Skin Therapy Voordeel:

Innovatie: DermaQuest™ Skin Therapy’s President en Hoofdchemicus— Sam Dhatt—is tevens de CEO van een alom gerespecteerd productiebedrijf en heeft in die hoedanigheid gemakkelijker toegang tot nieuwe, zeer effectieve ingrediënten dan de concurrenten. Het onmiddellijke gebruik van nieuwe ingrediënten in de ontwikkeling van de DermaQuest™ Skin Therapy-productlijn mogelijk, waar onze cliënten van profiteren.

Kwaliteit: Alle DermaQuest™ Skin Therapy producten worden ontwikkeld, geproduceerd, verpakt en gedistribueerd vanuit de 5850 m² state of-the-art faciliteit in Hayward, Californië. Dit stelt DermaQuest™ in staat om elke stap in het proces te controleren en om constante kwaliteit te leveren.

Waar voor uw geld: DermaQuest™ Skin Therapy heeft een team van kwalitatieve top chemici in dienst, waardoor het gebruik van onderleveranciers, en de aanvullende kosten die dat met zich meebrengt, vervallen. Dit concentreert het proces van samenstelling tot eind distributie, het geen ons in staat stelt de nieuwste ingrediënt technologieën tegen redelijke prijzen aan te bieden

Gelaagde Techniek: Sam Dhatt’s 20-jarige carrière en zijn ervaring met ingrediënten heeft ons geholpen te beseffen dat de optimale resultaten afhangen van een gelaagde toepassing van individuele producten, welke specifiek ontwikkeld zijn voor een bepaalde functie. Deze benadering van het aanbrengen in verschillende lagen stelt elk product in staat om optimaal zijn werk te doen.

Samenstelling: Sam Dhatt’s ervaring met het vervaardigen van producten voor meer dan zevenhonderd huidverzorgings bedrijven zorgt voor optimale klinische ingrediënt percentages gebruikt worden in elk DermaQuest™ Skin Therapy-product. DermaQuest™ is dan ook vooruitstrevend in het gebruik van kleine elementen die onze krachtige werkzame ingredienten omhulsen en er voor zorgen dat deze in de diepere lagen van de huid terecht komen zonder de huid te irriteren. Onze producten zijn parabenvrij en DermaQuest™ test haar producten niet op dieren.

Doel: het in balans brengen van de huid
Het vermogen van de huid, om water aan te trekken en vast te houden bevorderen.
De huid verstevigen en de zuurgraad te optimaliseren.
Een jeugdige uitstraling behouden


In de DermaQuest Skin Therapie, is PEPTIDE het krachtigst werkende ingrediënt.
Wat is een Peptide? Een keten aminozuren, dat makkelijk de huid binnendringt en hier de kollagene vezels gaan repareren en stimuleren.

DermaQuest Skin Therapie Huidverzorgingfilosofie biedt uitstekende langetermijn resultaten die kunnen worden bereikt zonder onnodige irritatie en ongemak d.m.v. een uitgebalanceerde behandelcyclus.
Door dagelijks uw DermaQuest huidverzorging te combineren met een Professional care kuur behoudt u een optimale conditie van uw huid.

Copyright © 2007 - 2012 Schoonheidssalon Jeanne | Huidverzorging, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en producten | Cross Internet Webdesign | Sitemap