IPL-ontharen

Dit is een nieuwe epilatiemethode voor het definitief reduceren van overbeharing. De huid wordt zeer kort blootgesteld aan een lichtbundel met een specifieke golflengte. Per lichtflits kunnen in korte tijd grote oppervlakten (bv. rug en benen) worden behandeld. Ook bij overbeharing in het gelaat is de behandeling heel effectief. Het voordeel van IPL is dat er geen neveneffecten zijn .waardoor volkomen veilig.

 

Het aantal behandelingen varieert.
IPL/laser is het meest effectief bij donkere haren op een lichte huid. Pigmentloze haren (bv. grijze en blonde haren) kunnen niet behandeld worden met IPL maar wel door middel van electrische epilatie.

 

Na epileren of harsen lijkt het of de haar na een week alweer terugkomt. Maar het gaat om een andere haar, precies ernaast. Haren komen pas na zes of twaalf weken terug. Als u besluit om u definitief te laten ontharen is het belangrijk dat u zelf niet meer epileert met een pincet of harst. Scheren of knippen mag.


 Jeanne is in het bezit van de specialisatie electrisch ontharen en lichttherapie. Hierdoor bestaat de mogelijkheid(bij overbeharing in het gelaat) tot vergoeding door de zorgverzekeraar.

 

Copyright © 2007 - 2012 Schoonheidssalon Jeanne | Huidverzorging, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en producten | Cross Internet Webdesign | Sitemap