Laviesage

Wist u dat voeding een essentiële rol speelt in het verbeteren, beschermen en het verzorgen van de huid? Alles wat u consumeert, uit zich via de huid. Omdat ieder persoon uniek is, zal de mate waarin de huid wordt belast , verschillend zijn. De huid geeft een weerspiegeling van de inwendige gezondheid. Waar schoonheidsproducten normaliter vanuit de buitenkant uw huid verzorgen, biedt het Nutricosmetica merk Laviesage, schoonheid van binnenuit. Verminder kans op fijne lijntjes, rimpels, droge of vette huid en andere huidklachten door gebruik te maken van de hoogwaardige Nutricosmetics van Laviesage.
 
Nutricosmetics zijn voedingssupplementen waar uw huid en gezondheid profijt van zullen hebben. Als een ondersteuning van uw dagelijkse voeding biedt Nutricosmetica een efficiënte methode uw huid optimaal te beschermen, te verzorgen en te verbeteren.

Jeanne biedt u in combinatie met Laviesage producten, doeltreffende behandelingen voor het aanpakken van het huidverouderingsproces en andere huidproblemen.

Dit alles met een duurzaam resultaat.
 

Copyright © 2007 - 2012 Schoonheidssalon Jeanne | Huidverzorging, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en producten | Cross Internet Webdesign | Sitemap