Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage wordt gebruikt bij voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen, o.a. ooglidcorrectie, facelift, liposuctie, borstverkleining en buikwandcorrectie.

Ook is deze behandeling uitermate geschikt bij:

  •     acne
  •     anti-stress

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Vocht dat zich ophoopt omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de lymfevaten heeft als resultaat vochtophoping (oedeemvorming). Het ontsiert niet alleen maar voelt ook vervelend aan.

Hoe ontstaan deze vochtophopingen nu eigenlijk?

Na een cosmetische ingreep, bv. een ooglidcorrectie of liposuctie, is de huid en het daaronder liggend weefsel beschadigd. Als reactie hierop vormt het lichaam oedeem. Op het moment dat de lymfevaten verstopt zijn, worden er minder afvalstoffen afgevoerd. Daardoor ontstaat oedeem. Dankzij de toepassing van manuele lymfedrainage, een behandeling die door de geregistreerde schoonheidsspecialist wordt uitgevoerd, verdwijnt het oedeem.

Cosmetisch chirurgische ingrepen hebben een zichtbaar beter en sneller resultaat indien deze gepaard gaan met meerdere lymfedrainagebehandelingen. Om die redenen worden veel cliënten door de plastisch en cosmetische chirurgen naar de geregistreerde schoonheidsspecialist doorverwezen.

 

Copyright © 2007 - 2012 Schoonheidssalon Jeanne | Huidverzorging, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en producten | Cross Internet Webdesign | Sitemap