Microdermabrasie

Jaren jonger met een stralend mooie huid
‘Lunchpauze peeling’ werkt wonderbaarlijk goed .

Pigmentatievlekken door zon of ouderdom, mee-eters, acne, vergrote poriën, de eerste kleine rimpels, lelijke littekens, een droge of juist vette huid... met Derma Genesis® microdermabrasie zijn deze problemen voorgoed verleden tijd. De zachte, pijnloze peeling maakt de huid zo mooi als maar kan.

Dat deze huidverjongingstechniek zo aanslaat is geen wonder, omdat hij uitblinkt in eenvoud en effectiviteit. Zonder narcose, injecties of verdovingen, én zonder noemenswaardige bijwerkingen achteraf, wordt de huid in slechts enkele behandelingen in perfecte conditie gebracht.

Deze veilige behandelingen wordt dan ook wel ‘de lunchpauze peeling’ genoemd. Van de behandeling hoeft men niet te herstellen, en direct erna kan al make-up worden gebruikt. Alleen zonnebaden is een weekje taboe.

De eind jaren tachtig in Italië ontwikkelde microdermabrasie was in Europa onmiddellijk een hit. In Amerika duurde het tot 1996 voordat de methode officieel werd erkend door de American Food and Drug Administration – het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, zeg maar. De firma Genesis Biosystems, met hoogwaardige producten al snel toonaangevend, manifesteerde zich als marktleider op het gebied van technologie en apparatuur.

In een ommezien jaren jonger

 Om te begrijpen hoe Derma Genesis® micro dermabrasie werkt, is een kort ‘lesje huid’ een must. De huid bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag, de epidermis, bevat zowel dode als levende cellen. Die levende cellen worden gevoed vanuit de ondergelegen papillaire dermis. In de nog dieper gelegen reticulaire dermis produceren fibroblasten twee belangrijke stoffen: huidversterkend collageen en huidversoepelend elastine.
 

 

Bij Derma Genesis® microdermabrasie wordt met geavanceerde apparatuur een stroom van ultrafijne kristallen over de huid geblazen. Dode huidcellen laten hierdoor los. De behandeling stimuleert ook de productie van nieuwe cellen. De elasticiteit en weefselstructuur van de huid verbeteren, de buitenste huidlaag wordt zachter, gladder en raakt beter doorbloed. De huid, kortom, lijkt ineens jaren jonger.

Korte kuur geeft fantastisch resultaat

Hoewel ook een eenmalige behandeling al veranderingen teweegbrengt, geven meerdere behandelingen optimaal resultaat. Afhankelijk van het huidtype en de te behandelen problemen gaat het vaak om een ‘kuurtje’ van vier tot acht keer, met om de twee weken een behandeling. Na een week of vijf, de tijd die de huid doorgaans nodig heeft om compleet te vernieuwen, zijn al significante verbeteringen te zien.

Oók voor de donkere huid

Derma Genesis® microdermabrasie heeft nóg een groot voordeel: het is aanzienlijk goedkoper dan laserbehandelingen of plastische chirurgie. Bovendien is de behandelmethode – in tegenstelling tot zware chemische peelings en laserbehandelingen – ook geschikt voor de donkere huid.

Schoonheidssalon Jeanne combineert Derma Genesis® microdermabrasie bovendien met de revolutionaire producten van DermaQuest ,die huidveroudering daadwerkelijk tegengaan.

 

Copyright © 2007 - 2012 Schoonheidssalon Jeanne | Huidverzorging, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en producten | Cross Internet Webdesign | Sitemap