MTS Behandeling

Het Microneedle Therapy System concept is een medisch (FDA) geregistreerd concept afkomstig uit Amerika waarbij gebruik wordt gemaakt van 200 zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit waarmee diverse huidindicaties succesvol worden behandeld.

WAT HOUDT EEN MTS BEHANDELING IN?

De MTS Roller ™ maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes die de huid “gecontroleerd verwonden” zonder de opperhuid te beschadigen. Dit stimuleert in de diepere huidlagen de aanmaak van collageen & elastine en stabiliseert de melanine productie. Collageen is het lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Melanine is verantwoordelijk voor de pigmentatie van onze huid. De 200 naaldjes creëren ook microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen waardoor er een verhoogde opname van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren. De behandelingen worden enkel uitgevoerd door een erkende MTS specialist binnen onze praktijk.

WELKE HUIDINDUCATIES WORDEN MET MTS BEHANDELD?

  • Acne littekens • Grove Poriën
  • Hypertrofische littekens • Hyperpigmentatie (te veel pigment)
  • Atrofische littekens • Hypopigmentatie (te weinig pigment)
  • Huidveroudering • Striemen
  • Rimpels en huidverslapping • Littekens door brandwonden
 
Acne littekens voor / na

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw huidprobleem. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig bij pigmentatieproblemen en bij huidverjonging. Een onderhoudsbehandeling om de 3 maanden wordt bij huidverjonging geadviseerd om nog langer plezier te hebben van de verkregen resultaten. Littekens, grove poriën en striemen variëren per persoon en per indicatie waardoor ook het aantal behandelingen per persoon varieert.

 

MTS therapie tegen rimpels (voor de behandeling) MTS therapie tegen rimpels (na de behandeling)

WAARVOOR GEBRUIK IK EEN MTS HOME ROLLER ™?

Merkt u ook dat traditionele cosmetica geen oplossing bieden voor uw huidproblemen? Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat slechts 0,3 % van de actieve bestanddelen in traditionele cosmetica uw huid kunnen penetreren. 97,7 % ervan is dus weggegooid geld. Met een eenvoudige en door ons aangeleerde techniek, kan u thuis de infiltratie van de actieve werkstoffen met 1000 maal verhogen.
 
MTS Roller

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN MTS HOME ROLLER EN EEN PROFESSIONELE MTS BEHANDELING?

Bij de MTS Home Roller penetreren ook 200 naaldjes van chirurgische kwaliteit uw huid. Het verschil met de professionele behandelingen is dat de naaldjes voor thuisgebruik korter zijn. Er is keuze uit een MTS Home Roller met naaldjes van 0,2 mm of 0,3 mm. Laat u hierin steeds adviseren door uw therapeut. Door het thuisgebruik kan u de infiltratie van uw werkzame producten tot 1000 keer verhogen. De resultaten van uw producten zijn dus sneller merkbaar.

 

MTS roller


U kunt de MTS home Roller ™ ongeveer één jaar gebruiken mits u correct ontsmet en hygiënische maatregelen treft. De ontsmettingsproducten voor thuisgebruik worden meegeleverd bij de MTS Home Roller. Uw huid zal door regelmatig thuisgebruik gezonder, sterker en jeugdiger worden.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

  • Gebruik slechts 1 roller per persoon. Leen uw roller nooit uit!
  • Indien u de roller laat vallen of wanneer deze in contact komt met harde oppervlakken, dient u uw roller te vervangen om te voorkomen dat u met mogelijk beschadigde naalden de huid penetreert.
Neem nu Contact op met Schoonheidssalon Jeanne voor meer info over de MTS behandeling en mogelijkheden.

 

 

 

Copyright © 2007 - 2012 Schoonheidssalon Jeanne | Huidverzorging, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en producten | Cross Internet Webdesign | Sitemap