Valmont

U bent u op zoek naar een huidverzorgingsproduct wat de huid o.a. egaliseert, jong en strak maakt? Het Zwitserse bedrijf Valmont, biedt schoonheidsproducten van een ‘hoog niveau’. Het gerenommeerd bedrijf biedt de rijpe, verouderde huid die behoefte heeft aan hydratatie een exclusieve gezichtsbehandeling.
 

Doeltreffend huidveroudering aanpakken met Valmont producten

Wilt u op een doeltreffende wijze huidveroudering aanpakken, fijne lijntjes of rimpels verminderen? Valmont biedt een breed assortiment aan anti aging producten die huidverouderingsverschijnselen effectief ,aangenaam en veilig weet aan te pakken. Valmont heeft als onderscheidend vermogen: producten die werken op basis van celtherapie. Het cel vernieuwingsproces (in de huid) wordt dusdanig gestimuleerd wat tot vertraging van huidveroudering resulteert.
Valmong - luxe huidverzorgingsproducten voor het bestrijden van huidveroudering

Waarom Valmont schoonheidsproducten?

Valmong - luxe huidverzorgingsproducten voor het bestrijden van huidveroudering

- Alles op basis van celtherapie DNA + RNA.
- Puur en zuivere werkstoffen, met als gevolg minder kans op allergische reacties.
- Hoog geconcentreerd, waardoor beter resultaat.

Valmont behandelingen voor een verbazingwekkend verjongend resultaat.

U wilt een jongere huid, huidverouderingsverschijnselen zoals rimpels, fijne lijntjes effectief aanpakken? Schoonheidssalon Jeanne weet met meer dan 30 jaar aan anti aging ervaring op een heerlijke en effectieve wijze Valmont behandelingen toe te passen. Valmont producten met verfijnde texturen en een delicate aangename geur voor thuis, in combinatie met een behandeling, waardoor huidveroudering nóg efficiënter kan worden aangepakt.
Wilt u net als velen andere voor u, ook een Valmont behandeling, die huidproblemen waaronder huidveroudering aanpakt? Neem dan via het contactformulier of telefonisch vrijblijvend contact op met Jeanne!

 

Copyright © 2007 - 2012 Schoonheidssalon Jeanne | Huidverzorging, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en producten | Cross Internet Webdesign | Sitemap